Se reînfiinţează sensul giratoriu de la Auchan

Se reînfiinţează sensul giratoriu de la Auchan
La intersecția străzilor Oașului-B-dul Muncii-Byron se va reveni, începând de astăzi, cu titlu experimental într-o primă fază, la reglementarea de circulație de sens giratoriu.

Se va păstra amenajarea geometrică existentă și se va completa cu separatori de sensuri care să delimiteze calea inelară de circulație pentru autovehicule, față de liniile de tramvai care taie insula centrală.

Astfel, au fost amplasate indicatoarele rutiere de presemnalizare și semnalizare sens giratoriu, inclusiv indicator de trecere de la circulația pe 2 benzi, la circulație pe o bandă, pe strada Oașului, la venire spre intersecție.

Măsura a fost implementată de Primăria Cluj-Napoca, în urma reanalizării împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean și Politia municipiului Cluj-Napoca a situației circulației din zonă, ținând cont și de numeroasele solicitări ale clujenilor.

Rugăm participanții la trafic și locuitorii din zonă să circule cu prudență, să se conformeze și să manifeste răbdare până la asimilarea noii reglementări de circulaţie.

Cu această ocazie s-a instituit sens unic de circulație pe strada Byron, dinspre strada Oașului spre strada Sobarilor.

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza