Semnal de alarmă tras de Ciucă: „Televiziunea rusă de stat ameninţă cu atacarea capitalei României”

Semnal de alarmă tras de Ciucă: „Televiziunea rusă de stat ameninţă cu atacarea capitalei României”
| Foto: Facebook.com/Nicolae Ciuca

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă miercuri că televiziunea rusă de stat ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României, dar, potrivit liberalului, această ameninţare nu este una realistă.

”Televiziunea rusă de stat, care răspândeşte frecvent propagandă de război, ameninţă în mod deschis cu atacarea capitalei României. Nu cred că această ameninţare este realistă în prezent şi cred că ar trebui să ne păstrăm calmul. Datorită partenerilor noştri şi Armatei României, suntem în siguranţă”, scrie preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe Facebook.

 ”Să luăm această ameninţare ca pe o reamintire a faptului că duşmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”, mai afirmă liderul liberalilor.

Nicolae Ciucă subliniază că ”fiecare politician din România ar trebui să înţeleagă acest lucru şi să protejeze unitatea şi stabilitatea noastră”. ”Aşa înţeleg eu că trebuie combătută propaganda rusă care nu are alt scop decât a ne speria şi a ne dezbina”, a mai precizat președintele Senatului.

Comenteaza