Septemberfest a crescut: anul acesta, festivalul berii durează 10 zile

Septemberfest a crescut: anul acesta, festivalul berii durează 10 zile
Ediţia din acest an a deja consacratului festival al berii se va desfăşura pe parcursul a două weekenduri şi a săptămânii dintre ele. Clujenii sunt ademeniţi prin petreceri tematice, concursuri, expoziţii de fotografie şi, bineînţeles, concerte.

Timp de 10 zile, între 19 şi 28 septembrie, participanţii la cea de-a XVI-a ediţie a Septemberfest vor avea posibilitatea de a savura bere de calitate, de a achiziţiona suveniruri de la târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergând cu coarda elastică, dar şi de a participa la diverse concursuri. Un alt punct de atracţie al festivalului va fi zona culinară, unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Din programul festivalului nu lipsesc nici concertele, în acest an pe scena găzduită într-un cort de minim 600 mp, special decorat pentru eveniment, urcând trupa Verde, Incognito, David and the Six Martini Band, Magda Puskas, trupele 21 şi Coco, Academia Rock, Școala de Muzică The Beat şi trupa Nota.

Totodată, clujenii vor putea vizita "Clujul de altădată", o expoziţie de fotografie realizată de Asociația Vechiul Cluj, iar elevii Liceului de Arte Plastice Romulus Ladea vor pregăti un eveniment cultural inedit.

În premieră la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera și va ţine publicul în priză cu o serie de concursuri, printre care se numără cel de cultură generală, cel de creație "Compune pentru prieteni", concursul de viteză şi îndemânare, cel de băut bere şi cel pentru familii.

În zilele săptămânii, interesul publicului va fi menţinut şi prin organizarea unor petreceri tematice cum ar fi "Rock Night", "Seara presei", "Petrecerea chelneriţelor" sau "Balul Burlacilor".

Ediţia din acest an a Septemberfest va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, iar intrarea va fi liberă. 

 

Comenteaza