Sinucidere la un spital din Cluj. O mamă internată cu bebelușul a sărit de la etaj

Sinucidere la un spital din Cluj. O mamă internată cu bebelușul a sărit de la etaj

O proaspătă mămică și-a lăsat bebelușul cu care era internată în salon și a sărit de la etajul trei al spitalului.

Teribilul incident s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, la Spitalul Huedin. Femeia, o proaspătă mămică din Ciucea, în vârstă de 36 de ani, care a născut cel de-al treilea copil acasă, s-a prezentat în data de 6 februarie cu bebelușul la Camera de Gardă a spitalului, scrie Infohuedin. După evaluarea mamei și a nou născutului, mama și copilul au fost internați pe Secția de Ginecologie, aflată la etajul 3 a unității medicale.

Duminică după-masă, în timp ce se afla în salon, femeia a cerut personalului medical să-i fie adus copilul pentru a petrece puțin timp cu el. După câteva minute, mama a intrat la baie și nu a mai ieșit. Copilul a rămas în salon, iar ea a sărit pe geamul băii. În salon mai era o altă femeie, însă aceasta nu ar fi auzit nimic suspect.

În urma evenimentului, medicii au intervenit de urgență pentru a o resuscita, însă, din nefericire, aceasta a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse apropiate familiei, femeia este căsătorită cu un impiegat. Pe lângă băiatul nou născut, cuplul mai are doi băieți de 14 și 21 de ani. Potrivit aceleiași surse, este vorba despre o familie integrată bine social, care nu a făcut probleme în comunitatea din Ciucea. De asemenea, femeia a născut acasă și nu a spus nimănui că este însărcinată. Soțul ei i-ar fi spus unei vecine că nu știa că soția sa este însărcinată.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Comenteaza