Siserman rămâne preşedinte la Tribunalul Cluj

Siserman rămâne preşedinte la Tribunalul Cluj
Judecătoarea Sorina Siserman este la al treilea mandat de preşedinte al Tribunalului Cluj, funcţie pe care o ocupă din decembrie 2003. Potrivit legii, acesta este şi ultimul său mandat. Institutul Naţional al Magistraturii a publicat rezultatele concursurilor pentru funcţii de conducere, în urma contestaţiilor, acestea arătând că Sorina Siserman a obţinut note mari la examen.
Ea a avut un singur contracandidat la concurs, în persoana judecătoarei Alexandrina Rădulescu, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Câştigătoarea a obţinut la proba scrisă nota 10,00, iar la susţinerea proiectului de management - 9,53, în timp ce Rădulescu a primit nota 9,00 la proba scrisă, respectiv 8,07 la susţinerea proiectului de management.

“Îmi propun ca în acest ultim mandat să finalizez sediul Judecătoriei Turda, care a fost mutat în clădirea unei şcoli pe care am primit-o în administrare, să renovez Judecătoria Gherla şi să existe o activitate cât mai eficientă la Tribunalul Cluj”, a declarat Siserman, pentru ziuadecj.ro. “Concursul a fost greu, dar am muncit mult pentru această funcţie”, a mai spus acesta.


Comenteaza