Șofer de tir prins că transporta ilegal o cantitate mare de lemne

Poliția din Huedin a oprit în trafic, la data de 13 februarie, în jurul orei 15:10, un șofer de tir care transporta ilegal lemne.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din județul Mureș, nu a prezentat polițiștilor documentele necesare pentru proveniența și transportul materialului lemnos. Reprezentanții Ocolului Silvic Huedin au inventariat cantitatea de lemne, iar rezultatul măsurătorilor a fost de aproximativ 12 mc, în valoare de 3.600 de lei.

„Întreaga cantitate de materialul lemnos a fost confiscată și lăsată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Huedin, în vederea stabilirii provenienței, totodată fiind dispusă și măsura indisponibilizării ansamblului de vehicule”, a transmis IPJ Cluj.

Operațiunea a fost desfășurată de polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală. Sunt desfășurate cercetări sub aspectul infracțiunii de transport a materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m, fără documentele legale specifice, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Comenteaza