Șofer, reținut după ce a refuzat să-i fie măsurată alcoolemia și l-a amenințat cu bătaia pe un polițist

Șofer, reținut după ce a refuzat să-i fie măsurată alcoolemia și l-a amenințat cu bătaia pe un polițist

Un clujean a ajuns în arest după ce a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un polițist.

Luni, 4 iulie, în jurul orei 00.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au oprit autoturismul condus pe strada Fabricii, de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Conducătorul autoturismului a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Față de acesta, polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

"Urmare faptului că în timp ce se afla în unitatea medicală acesta ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui polițist al Biroului Rutier Cluj, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus efectuarea în continuare a cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, iar în urma prezentării instanței, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza