Șofer rupt de beat, reținut pentru 24 de ore. Conducea haotic prin centrul Clujului

Șofer rupt de beat, reținut pentru 24 de ore. Conducea haotic prin centrul Clujului

Un clujean a fost oprit în trafic și reținut de polițiști, după ce a fost observat conducând haotic un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Apahida, după ce a fost depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

"În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 21.50, bărbatul a fost interceptat de polițiști după ce a fost obseravat conducând haotic un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cu o seară înainte, în jurul orei 20,30, un alt clujean a fost depistat conducând băut și s-a ales cu dosar penal. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost oprit de polițiști, duminică seara, în timp se deplasa cu un autoturism în localitatea Râșca. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Comenteaza