Șofer străin depistat mort de beat pe un drum din Cluj. Ce au mai descoperit polițiștii

Un bărbat de 33 de ani, cetățean străin, care conducea pe raza localității Poieni cu o autoutilitară, a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină.

Polițiștii din Huedin au depistat, la data de 5 mai, în jurul orei 15.30, un bărbat de 33 de ani, cetățean străin, care conducea pe raza localității Poieni cu o autoutilitară, fără a deține permis de conducere internațional.

"În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Cluj.

Poliția efectuează cercetări în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 3 mai, în jurul orei 22.20, polițiștii din Dej au oprit pentru verificări un bărbat, de 37 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care a condus o autoutilitară, pe DJ 108B, între localitățile Maia și Șomcutu Mic. Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza