Șoferi-pericol pe drumurile Clujului! Băuți, drogați sau fără permis, prinși la volan în trafic

Șoferi-pericol pe drumurile Clujului! Băuți, drogați sau fără permis, prinși la volan în trafic

Polițiștii clujeni au dat, în weekend, peste mai mulți şoferi aflați la volan sub influenţa alcoolului și a drogurilor, dar și fără permis.

Astfel, sâmbătă, 19 noiembrie, în jurul orei 20:15, poliţisti rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Nicolae Titulescu, de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din același municipiu.

Testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, tânărul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot sâmbătă, în jurul orei 17.25, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN18B, în localitatea Măgoaja, deși nu era deținătorul unui permis de conducere.

În acest caz, cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 03.20, un alt tânăr, în vârstă de 22 ani, din municipiul Câmpia Turzii a fost testat cu aparatul drugtest, de către polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, rezultatul fiind pozitiv.

La momentul opririi de către polițiști, acesta se deplasa cu autoturismul pe DJ15, pe raza localității Viișoara.

Totodată, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, în baza aspectelor constatate, conducătorul autoturismului fiind condus la spitalul municipiului Câmpia Turzii, în vederea recoltării probelor biologice.

Sunt continuate cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, în jurul orei 04.50, o femeie de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism în Piața Unirii, din municipiu a fost oprită de polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca.

Testarea acesteia cu aparatul etilotest a indicat concentrație de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, la o unitate medicală fiindu-i recoltate probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Au fost derulate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot duminică, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 16, în localitatea Corpadea, de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Căianu Vama.

Verificările au condus la stabilirea faptului că acesta nu era deținătorul unui permis de conducere, cercetările fiind efectuate în continuare sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Luni dimineața, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 01.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii, de un tânăr de 20 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

Testarea cu aparatul drugtest a acestuia a indicat prezența substanțelor psihoactive, astfel că tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, necesare stabiliri substanțelor psihoactive.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza