Șoferi pericol-public pe drumurile din Cluj. Doi drogați, trei beți mangă

Șoferi pericol-public pe drumurile din Cluj. Doi drogați, trei beți mangă

În ultimele două zile, polițiștii clujeni au depistat mai mulți șoferi în timp ce conduceau în trafic băuți sau sub influența substanţelor interzise.

Astfel, sâmbătă, 6 martie, jurul orei 20.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie au depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din judeţul Mureş, care se deplasa pe strada Detunata, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform procedurii fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

De asemenea, în jurul orei 19.32, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din judeţul Alba, a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Turda, în timp ce se deplasa pe  Calea Victoriei, din municipiul Turda, sub influenţa substanţelor interzise, aspect rezultat ca urmare a testării cu aparatul drugtest. Cel în cauză a fost ulterior condus la o unitate de specialitate, unde i-au fost recoltate probele biologice.

Duminică, 7 martie, în jurul orei 00.20, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat în cadrul unui control efectuat pe  DN 1F E81, în comuna Sânpaul, un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, celui în cauză i-a rezultat o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O constatare asemănătoare a avut loc pe strada Oaşului, în jurul orei 07.20,  unde poliţiştii Biroului Rutier Cluj au depistat un conducător auto din Cluj-Napoca, căruia testarea cu aparatul etilotest i-a indicat o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, aceştia au fost conduşi la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Un alt control efectuat duminică seara, în jurul orei 21.00, de data aceasta de către poliţiştii oraşului Huedin-Compartimentul Rutier- a condus la depistarea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa cu autoturismul pe strada Piaţa Republicii, aflându-se sub influenţa substanţelor interzise, conform rezultatului drugtest efectuat. Tânărul a fost condus de poliţişti la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice.

Comenteaza