Șoferii clujeni fac prăpăd pe șoselele din Transilvania. Au lăsat în urmă mașini făcute praf și multe victime

Șoferii clujeni fac prăpăd pe șoselele din Transilvania. Au lăsat în urmă mașini făcute praf și multe victime

Două accidente provocate de șoferi din Cluj în județele Mureș și Maramureș s-au petrecut în acest weekend.

Impact între un tir și o mașină cu șase copii în Mureș

Duminică, 12 decembrie, în cursul dimineții, pe DJ 153, la kilometrul 32, în afara localității Sovata a avut loc un accident rutier soldat cu victime, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, potrivit zi-de-zi.ro.

”Au fost implicate un ansamblu tir, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Luna, județul Cluj și un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, din Sovata. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, precum și a celor șapte pasageri din acesta – o femeie, de 23 de ani, din Eremitu și șase copii. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate  pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicat.

Accident grav în Maramureș. Două mașini facute praf și două persoane rănite în urma impactului

Aseară, 11 decembrie, la ora 20.35, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 184, în localitatea Șurdesti.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 21 de ani din Cărpiniș, aflată la volanul unui autoturism, condus din direcția orașului Cavnic înspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani din Cluj Napoca, care circula din sens opus.

Potrivit jurnalmm.ro, în urma impactului frontal a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 21 de ani și a unei minore de 3 ani. Ambele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii, iar în cazul bărbatului 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza