Șoferul care a terorizat Dejul, trimis după gratii

Șoferul care a terorizat Dejul, trimis după gratii
Zeci de dejeni s-au mobilizat să îl rețină pe șoferul recalcitrant | Foto: Dej24

Bărbatul beat care a acroșat mai multe autovehicule pe străzile Dejului, fiind extras cu forța din mașină de către polițiști, a fost arestat pentru 30 de zile. 

Intervenția polițiștilor a avut loc vineri, după ce un conducător auto ar fi acroșat mai multe autoturisme din municipiu. Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la forță pentru a-l imobiliza pe bărbat, după ce acesta s-a blocat în mașină. Incidentul a avut loc în cartierul Dealul Florilor, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Unirii și Constantin Dobrogeanu Gherea din Dej, conform Dej24.ro.

Șoferul a refuzat să coboare din mașină, după comiterea faptei și s-a blocat în interior. Nici  intervenția polițiștilor, dar nici oamenii care au înconjurat autoturismul nu l-au convins să renunțe.

În cele din urmă, polițiștii au spart un geam al autovehiculului, au oprit motorul mașinii și l-au încătușat pe șofer. Conform unor martori, conducătorul auto ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. 

VEZI cum a fost scos cu forța de polițiști

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza