Șoferul rămas blocat cu mașina pe calea ferată, a fost reținut. Rupt de beat, butona și telefonul

Șoferul rămas blocat cu mașina pe calea ferată, a fost reținut.  Rupt de beat, butona și telefonul
| Foto: Facebook/Info Trafic Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni l-au reținut pe bărbatul care a rămas blocat cu mașina, vineri seara, pe șinele de tren, pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Cluj-Napoca au reținut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, vineri, în jurul orei 21:00, cel în cauză a condus un autoturism pe strada Fabricii de Zahăr, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a oprit pe calea ferată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, reieșind o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat,  fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, potrivit polițiștilor, s-a stabilit că, în momentul pierderii controlului asupra  vehiculului, atenția șoferului a fost distrasă și de telefonul mobil pe care folosea.

Autoturismul a rămas suspendat în zona căii ferate. Deblocarea zonei a avut loc cu sprijinul voluntarilor CERT Transilvania.

Comenteaza