Someș Delivery ajunge în Floreşti. Se caută idei, cu finanţări de până la 4.000 lei

Someș Delivery ajunge în Floreşti. Se caută idei, cu finanţări de până la 4.000 lei

Vrei spații publice în Florești? Dar un culoar verde-albastru care te aduce la Cluj la lucru sau la relaxare departe de traficul auto? Atunci implică-te pentru comunitatea ta! Hai cu o idee de eveniment civic sau cultural la Someș Delivery.

Concursul face parte din proiectul - Someşul Culoar Verde -Albastru - demarat alături de Someșul nostru și Clujul Sustenabil, prin se propune transformarea râului într-un culoar natural protejat și apropierea locuitorilor de acesta prin activități, dezbateri și evenimente pe teme de sustenabilitate, în zona metropolitană a Clujului.

"Te invităm să arunci o privire pe harta participativă marcată cu zona de concurs de unde te poți inspira pentru aplicația ta sau să ne trimiți alte propuneri care se încadrează în categoriile: evenimente mici, activităţi, instalaţii artistice, amenajăr şi intervenţii temporare".

Participarea este deschisă oricui, sunt acceptate lucrări propuse de autori individuali sau în echipă, iar cele care trec în etapa de implementare vor fi finanțate cu maximum 4.000 lei.  Înscrie o idee de animare a Someșului din Florești și a spațiului verde din vecinătatea lui, până în 4 august 2021! Înscrie-te aici: https://somesdelivery.ro/editii/sd-2021/concurs-floresti/

Comenteaza