Someș Delivery Florești se amână

Someș Delivery Florești se amână

Someș Delivery Florești, planificat pentru data de 24 iunie, a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

"Dragi prieteni,

Ne pare rău să vă informăm că Someș Delivery Florești, planificat pentru data de 24 iunie, trebuie amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Întrucât vremea ploioasa prognozată pe sâmbătă nu permite desfășurarea nici în siguranță, nici cu plăcere a activităților propuse, am decis să reprogramăm evenimentul în luna iulie, pentru a ne asigura că experiența voastră este una plăcută și sigură. Locația aleasă in apropierea Lacului Florești merită o zi mai însorită de petrecut în sânul naturii.

Ne pare sincer rău pentru orice inconveniență cauzată de această amânare și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a stabili o nouă dată pentru acest eveniment special. Vă vom ține la curent cu orice actualizări privind reprogramarea.

Este pentru prima dată când suntem nevoiți să amânăm o ediție, dar suntem siguri că în condiții meteo favorabile chiar vom putea să ne conectăm mai bine cu Someșul. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Încurajăm comunitatea să continue să sprijine inițiativele din proiectul Someșul Culoar - Verde Albastru, ed2

Ne revedem curând la Someș!
Pe zile mai senine!'', transmit cei de la Someș Delivery. 

Comenteaza