Soția fostului primar Gheorghe Funar a încetat din viață

Soția fostului primar Gheorghe Funar a încetat din viață
Sabina Funar, soția fostului primar Gheorghe Funar, a încetat din viață în cursul zilei de joi, la vârsta de 64 de ani.

Decesul său a survenit în urma unei lungi suferințe, într-un spital din municipiu. Înmormântarea sa va avea loc luni, de la ora 13:00, în Cimitirul Central. Sabina Funar a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea finanţe, în 1974, la Universitatea Babeș-Bolyai. Ea era, din 1998, doctor în agricultură şi horticultură, specializarea management şi marketing în agricultură. 

Începând cu 2001 soția fostului primar era profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj, în cadrul departamentului ştiinţe economice, unde preda marketing, tehnica operaţiunilor bancare, burse de mărfuri şi valori. Din 2002 a fost cadru didactic asociat la Universitatea Bogdan Vodă Cluj, în cadrul Facultății de Ştiinţe Economice, unde preda pieţe de capital și managementul tranzacţiilor bursiere. 

Timp de 10 ani, din 1997 până în 2007, Sabina Funar a predat burse mărfuri și valori și la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Creştine Dimitrie Cantemir. Soția fostului edil a fost, din 2008 până în 2014, consilier de conturi în Plenul Curţii de Conturi a României, iar de-a lungul carierei sale a publicat 22 de cursuri și cărți. 

Comenteaza