Spaimă în Ardeal. Un om a intrat cu o grenadă în sediul poliției

Spaimă în Ardeal. Un om a intrat cu o grenadă în sediul poliției
| Foto: stocksnapper - Depositphotos.com

Polițiștii din județul Satu Mare au rămas încremeniți după ce un bărbat a intrat în sediu cu o grenadă pe care a pus-o pe masă.

Polițiștii din comuna Terebești, județul Satu Mare au tras o sperietură bună după ce un bărbat a intrat în sediul instituției în mână cu o grenadă pe care a așezat-o pe masă chiar în fața acestora.

„La data de 12 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Terebești, despre faptul că ar fi achiziționat un obiect de mobilier vechi, iar într-unul din sertarele acestuia ar fi găsit o grenadă.

Specialiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au constatat faptul că grenada este una defensivă, de exercițiu, fără încărcătură explozivă și care nu prezintă pericol de detonare. S-a procedat la ridicarea grenadei în vederea expertizării”, a transmis IPJ Satu Mare.

Bărbatul cu grenada are acum dosar penal

Potrivit sursei citate, „în cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii, de către persoane necunoscute, a infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive”.

loading...
Comenteaza