Spărgători de maşini prinşi de poliţie

Spărgători de maşini prinşi de poliţie
Poliţiştii Secţiei 6 din Floreşti au prins în urmă cu două nopţi trei tineri care furau din maşinile parcate pe raza localităţii de lângă Cluj-Napoca. În urma aprofundării investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că cei trei suspecţi sunt autorii a 11 furturi din autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, cei trei învinuiţi foloseau chei potrivite pentru a deschide maşinile. "În 23 ianuarie poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti i-au depistat şi identificat pe B. Gheorghe, de 22 de ani, din Mărişel, P. Adrian, de 21 de ani, şi pe P. Răzvan, de 19 ani, care în noaptea de 22/23.01.2012 au sustras mai multe bunuri din interiorul a două autoturisme de pe raza localităţii Floreşti, prin folosirea de chei potrivite,", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Poliţiştii au extins cercetările cu privire la activitatea infracţională a celor trei tineri, stabilind că în perioada decembrie 2011 - ianuarie 2012 au comis pe raza comunei Floreşti opt furturi din autoturisme, toate pe timpul nopţii. Pe lângă folosirea de chei potrivite, acuzaţii deschideau maşinile şi prin îndoirea portierei. Aceştia au sustras diferite bunuri, precum CD-playere, radiocasetofoane şi scule electrice, care au fost găsite la domiciliile lor. Cei trei sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Comenteaza