Spectacol în semn de solidaritate față de Ucraina la Opera Română. A fost pornită și o campanie de strângere de fonduri

Spectacol în semn de solidaritate față de Ucraina la Opera Română. A fost pornită și o campanie de strângere de fonduri
| Foto: facebook.com/operacluj

Opera Română din Cluj-Napoca a anunțat că va pune în scenă un spectacol special în 4 martie, iar clădirea va fi luminată în culorile steagului țării vecine.

“Pentru că suntem solidari față de poporul ucrainean, greu încercat, în gândul nostru răsună tot mai mult Misa pentru Pace. Astfel, spectacolul „Evgheni Oneghin” programat VINERI, 4 martie, va fi înlocuit cu evenimentul THE ARMED MAN: MISĂ PENTRU PACE de Karl Jenkins, realizat în parteneriat umanitar cu Filarmonica de Stat Oradea.

Iar pentru că în aceste momente activitatea noastră este însoțită mereu de gândul la suferința poporului ucrainean, clădirea Operei va fi luminată mâine, 27 februarie, și vineri, 4 martie, în culorile steagului Ucrainei.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru noul spectacol. În plus, ne alăturăm celor care susțin financiar cauza persoanelor afectate, și astfel lansăm invitația la contribuirea strângerii unor fonduri bazate pe donație, iar noi ne vom asigura că ajutorul ajunge la cei aflați în nevoință. Revenim curând cu detalii!

Vă invităm să ne unim gândurile pentru pace!”, a transmis Opera Română din Cluj-Napoca.

Comenteaza