Foto "Spiderman", "Batman" şi "Superman" au căzut prin acoperiş. Râsul-plânsul pe strada Senină din Cluj-Napoca

După ce un american care locuieşte în Cluj-Napoca şi-a sechestrat soţia, au venit la faţa locului şi trupele speciale pentru a negocia cu individul. Situaţia dramatică a devenit aproape comică atunci când urmărirea de pe acoperiş s-a lăsat cu ţigle rupte. 

Personajele de poveste din filmele de la Hollywood "Spiderman", "Batman" şi "Superman" aproape că au prins viaţă ieri după masă la Cluj-Napoca. Pe strada Senină lucrurile au lau o turnură foarte tulbure. 

Un american din Cluj care şi-a ameninţat soţia cu moartea s-a dat în spectacol pe acoperişul casei. Luptătorii din cadrul Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale au intervenit pentru negocia şi pentru a-l potoli pe bărbatul cu tulburări psihice.

Cu mişcări de atlet acesta a ţopăit binişor pe acoperiş iar, apoi a dat fuga prin podul casei, iar acolo s-a pierdut dramatismul şi suspansul situaţiei, când totul a devenit o comedie pentru oamenii din stradă, care filmau scenele. 

Prin acoperiş au căzut cu ţiglele sparte şi personajul principal al scenetei, dar şi luptătorii  din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar urmărirea a continuat în pod. 

Scandalagiul în halat mov este cunoscut de vecini ca o  persoană violentă. Acesta nu este la prima scenă, vecinii povestind că cetățeanul american a mai făcut scandal în trecut și chiar ar fi vandalizat mai multe mașini, potrivit informaţiilor ştirileprotv.ro

Pe lângă dosarul penal pentru lovire sau alte violențe cu care se va alege individul, acesta se va alege probabil cu un halat alb sub formă de cămaşă de forţă dacă expertiza psihiatrică la care va fi supus o va impune.

Citeşte şi: Cum a reușit poliția să captureze americanul care urcase pe acoperișul casei. Bărbatul își sechestrase nevasta

Sursa foto: captura video stirileprotv.ro

Comenteaza