Spiderman, echilibristică pe blocurile din Florești / ”Ai de viața mea, inconștiență totală! Amețesc doar când mă uit”

Spiderman, echilibristică pe blocurile din Florești / ”Ai de viața mea, inconștiență totală! Amețesc doar când mă uit”
| Foto: Captura video - Facebook Trăiesc în Floresti - Cluj

O postare care îți dă fiori reci pe șirea spinării a fost publicată pe grupul de Facebook Trăiesc în Florești - Cluj.

Distracție îngrozitor de periculoasă pe acoperișul unui bloc din comuna clujeană Florești. Doi copii au fost filmați cum se jucau pesemne pe un bloc din comuna clujeană Florești: ”Atenție la copiii dvs!!!”, scrie deasupra videoclipurilor care par rupte din filmele cu ”Spiderman”.

Pe un bloc care are un acoperiș cu țilgă se observă doi copii care se plimbă într-un echilibru precar. Cel mai mare stă chiar la marginea acoperișului și privește în jos, iar cel mic escaladează acoperișul și pare că se dezechilibrează la un moment dat.

Cel care a postat filmarea cu copiii inconștienți de pericolul la care s-au expus spune că, evident, a sunat la 112 și a anunțat pozna îndrăzneților.

Totul s-a întâmplat pe strada Florilor, iar cei  care au comentat postarea s-au îngrozit și au scris că trag speranța că ”aventura” celor mici s-a terminat cu bine, însă mulți sunt de părere că părinții ar trebui să se aleagă cu un avertisment serios din partea autorităților. 

Postarea a strâns rapid sute de comentarii, iar unii floreșteni spun că au mai fost martori la astfel de plimbări periculoase ale copiilor pe blocuri:
”La blocurile din Luxor 2, nu este prima dată cand niște copii care locuiesc în pod au ieșit la plimbare pe acoperiș...”
”Deasupra etajului 4 este pod, podul este locuit, așa le-a făcut constructorul. Deci trebuie identificat apartamentul de pe care se iese.”
”O să-i tot vedeți, acoperisul, un fel de balcon ptr apartamentele din pod. Părinții ar trebui sesizați. Dar nu-i exclus să-i vedeți și pe ei, să admire apusul de soare...”
”Mno, nu-i de joacă, dar eu nu am vazut, am auzit doar. Am văzut cum îs podurile când am cumpărat apartamentul. Doamne fereste să alunece si s-o dus”
”Ar fi ușor de găsit pentru poliție. Sunt doar 4 apartamente la mansardă, 2 pe fiecare scară”
”La ce lejer se plimba, clar au mai fost la plimbari de genul...”
”Ai de viața mea, inconștiență totală!”
”Copii aceia au părinți, unde sunt părinții....?? Se putea întâmpla o tragedie”
”Amețesc doar când mă uit.”, au fost câteva dintre comentariile postării. 

Comenteaza