Exclusiv Video Sports Festival atrage privirile investitorilor din Emirate. Patrick Ciorcilă: „Au venit special din Dubai ca să vadă evenimentul made in Cluj”

Sports Festival atrage privirile investitorilor din Emirate. Patrick Ciorcilă: „Au venit special din Dubai ca să vadă evenimentul made in Cluj”
| Foto: Sports Festival

Sports Festival, concept made in Cluj și cel mai mare eveniment dedicat sportului din România, ar putea trece granițele țării. Există deja un interes din Orientul Mijlociu.

Patrick Ciorcilă, co-fondator Sports Festival, a dezvăluit, la ZIUA LIVE, că a primit oferte pentru a "exporta" conceptul Sports Festival și în afara granițelor României.

Da, am avut oferte și din străinătate, chiar din mai multe țări. O discuție extrem de concretă pe care o avem acum este în Emiratele Arabe Unite. Chiar astăzi (miercuri - n.red.) vom primi la Cluj două persoane foarte importante de acolo. Sunt diplomați care vor veni la eveniment. Ei se ocupă de partea sportivă în Emirate. Vom semna și un protocol de potențială colaborare cu ei. Vor sta aici 4 zile. Au venit special din Dubai ca să ne vadă evenimentul. Eu sper că putem să exportăm acest concept. Ar fi un concept Made în Cluj care ar putea să plece în afara țării.

Mă bucur foarte mult că astfel de oameni vin aici. Bineînțeles, avem o responsabilitate mare pentru această vizită, dar, dacă există posibilitatea să exportăm un proiect din Cluj în altă parte, ar fi foarte frumos. Avem un traseu bine stabilit cu ei. Vor sta primele două zile la festival, apoi vor merge și la Salina Turda. Ulterior, îi vom duce și pe la Brașov, în zona de munte etc. Tot timpul am încercat ca invitații noștri să se simtă bine”, a declarat, la ZIUA LIVE, Patrick Ciorcilă.

Cea de-a patra ediție SPORTS FESTIVAL aduce la Cluj-Napoca, în 1 – 4 iunie, inițiere în peste 25 de sporturi, provocare pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție!

Timp de patru zile, toți cei pasionați de mișcare vor putea descoperi un întreg univers al sportului, cu acces liber la toate activitățile de inițiere, la demonstrațiile sportive și în zona de fun & chill.

Toate detaliile și programul festivalului pot fi consultate AICI.

Comenteaza