Starea de sănătate a lui Florin Piersic. Boc: ''Este stabil, medicii au făcut ceea ce trebuie. Nu pot să dau mai multe detalii''

Starea de sănătate a lui Florin Piersic. Boc: ''Este stabil, medicii au făcut ceea ce trebuie. Nu pot să dau mai multe detalii''

Primarul Emil Boc a declarat marți, la Ziua Live, că a ținut legătura în permanență cu medicii de la Institutul Inimii, unde se află internat actorul Florin Piersic, și că starea acestuia este una stabilă.

Edilul Clujului îi transmite însănătoșire grabnică lui Florin Piersic și spune că starea actorului este una stabilă, potrivit medicilor care îl tratează la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

"Îi transmitem sănătate și pe această cale și să se recupereze cât mai grabnic cu putință. Am transmis și eu mesajele pe care le-am primit de la foarte mulți clujeni în perioada asta pentru Florin Piersic. Am ținut în permanență legătura cu spitalul, cu cadrele medicale, cu domnul director Molnar de la Institutul Inimii. Nu pot să dau mai multe detalii până când medicii și familia nu vor crede de cuvință. Ceea ce este important e că lucrurile sunt stabile și medicii au făcut ceea ce trebuie, la cel mai înalt nivel.

Deci, să-i urăm în continuare sănătate și recuperare marelui titan al Clujului, al României și al lumii în materie de artă, cinematografie, artă, film, pentru că oameni ca Florin Piersic, dăruiți de Dumnezeu cu asemenea dar, cu asemenea implicare, sunt cam rari pe pământ și să îi dea Dumnezeu în continuare sănătate", a spus Emil Boc la Ziua Live.

Potrivit unor informații confirmate de apropiați, Florin Piersic ar fi fost operat, în urmă cu câteva zile, la un genunchi, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată, 88 de ani, dar şi faptul că actorul are montat un stimulator cardiac.

Comenteaza