Starea lui Florin Piersic la 3 luni după septicemie și intervenții chirurgicale: „Căldura mă seacă”

Starea lui Florin Piersic la 3 luni după septicemie și intervenții chirurgicale: „Căldura mă seacă”
| Foto: Captură video - https://www.facebook.com/ohtmedicalcenter/

Florin Piersic este la recuperare și își revine treptat după infecția și operația suferită la genunchi, dar și după problemele grave la stimulatorul cardiac, totuși mai există probleme care-l supără pe artistul clujean.

Artistul se află în proces de recuperare după ce a fost greu încercat de problemele de sănătate.

Florin Piersic a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu câteva luni, în urma unei infecții care l-a forțat să suporte mai multe intervenții chirurgicale.

Inegalabilul actor Florin Piersic (88 de ani), chiar dacă pare slăbit, își revine treptat după infecția și operația suferită la genunchi, dar și după problemele grave la stimulatorul cardiac.

Acum mai bine de trei luni, medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca au afirmat că actorul Florin Piersic avea septicemie când a fost adus la cardiologie.

Căldurile îl „seacă” pe Florin Piersic

Cu toate acestea, actorul se află acum într-un proces de recuperare și dă semne că starea sa se îmbunătățește după ce viața i-a fost pusă în pericol, actorul a declarat că nu se va întoarce pe scenă prea curând, simțind că încă nu este pregătit, mai ales în contextul disconfortului provocat de caniculă. Maestrul a menționat că urmează în continuare un tratament și că face exerciții de recuperare. El a expicat detaliat cum evoluează starea sa de sănătate.

„Eu sunt bine, mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși de trei luni de zile sau două luni jumate, să stau numai în căldurile astea, toată lumea suferă din cauza asta”, a mărturisit Florin Piersic, potrivit România TV, citat de cancan.ro.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit considerabil, însă, spre regretul admiratorilor săi, actorul nu va reveni pe scenă prea curând. Pe lângă faptul că trebuie să își continue procesul de recuperare, el a subliniat că și temperaturile ridicate din această perioadă îi creează dificultăți.

„Nu mă apuc eu acuma de spectacole pentru că sunt călduri foarte mari, trebuie să îmi revin, pentru că eu sunt bine, sunt sănătos, dar trebuie să fac mișcare pentru că nu se poate, pe căldurile astea nu pot eu”, a mai precizat maestrul clujean.

Artistul se află internat la o clinică de recuperare fizică, din Snagov, de unde le-a transmis admiratorilor un mesaj video optimist, de mulțumire și de recunoștință pentru încurajările primite în această perioadă delicată, cu emoții. 

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Pentru că nu pot să cred! Pentru că sunt o mie de Florin, în țara asta, și numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar, nu l-ați uitat, pentru că, dacă l-ați fi uitat, eu n-aș fi vorbit în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo! Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne, și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, dar o să plec și o să întâlnim și o să ne iubim”, a transmis Florin Piersic din clinica unde face recuperarea. 

Comenteaza