Studenţii clujeni vor avea un nou card de reduceri

Studenţii clujeni vor avea un nou card de reduceri
Studenţii clujeni vor avea de la începutul lunii octombrie un nou card de reduceri, odată cu introducerea în municipiu a singurei legitimaţii studenţeşti recunoscute la nivel internaţional, în peste 130 de ţări, ISIC (Internaţional Student Identity Card).

Legitimaţia le va oferi posesorilor accesul la o rețea de peste 126.000 de locații din întreaga lume, respectiv de peste 2.000 de locaţii din România, în care vor beneficia de oferte de tip unu plus una gratis, de reduceri de prețuri sau de oferte speciale puse la dispoziţie de partenerii cardului.

Facilităţile oferite vor fi, la fel ca cele ale celuilalt card de reduceri studenţeşti din Cluj, în toate categoriile de interes pentru tineri, cum ar fi transportul în comun, restaurantele, puburile, școlile de șoferi, cinematografele, centrele de înfrumusețare, librăriile, centrele de limbi straine sau magazinele de îmbrăcăminte/încălțăminte.

Pentru a veni în sprijinul elevilor și studenților din oraș, din această toamnă ISIC (International Student Identity Card) este disponibil și la Cluj, cel mai important centru universitar din Transilvania în care, în acest an, vor studia peste 75.000 de studenți.

"Sunt convins că ISIC-ul va deveni cel mai bun companion al studenţilor din oraşul nostru, datorită beneficiilor pe care le aduce acestora. Mai mult, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca a câştigat titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2015, va atrage atenţia unui număr important de studenţi din întreaga Europă, marea lor majoritate având legitimaţia ISIC, astfel contribuind chiar la dezvoltarea economică a municipiului", a declarat Andrei Munteanu, reprezentantul ISIC Cluj.

ISIC a fost creat în 1953 ca şi un intrument de susţinere a tinerilor care să le permită acestora să călătorească peste tot în lume, să descopere ţări noi, culturi şi limbi diferite, în scopul de a preveni conflictele culturale şi sociale. Anual, peste 4,5 milioane de studenţi din 130 de ţări îşi fac un card ISIC şi beneficiează de reduceri în peste 126.000 de locaţii în întreaga lume.

Comenteaza