Studenţii de la Teologie Ortodoxă, implicaţi în campania de donare de sânge

Studenţii de la Teologie Ortodoxă, implicaţi în campania de donare de sânge
Campania „Donăm împreună, UBB dă startul!” a atras atenţia studenţilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, care s-au dus luni să doneze sânge.

Astfel, un grup de 30 de studenți, împreună cu decanul acestei facultăți, Vasile Stanciu, s-au prezentat la ora 8:00 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cei mai mulți dintre ei fiind la prima experienţă de acest tip.

„Iniţiativa colegilor şi studenţilor de la UBB este una lăudabilă şi bine venită. Pe parcursul acestei săptămâni vor mai veni încă 20 de studenţi de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru a dona sânge. Astfel de campanii sunt un act de responsabilitate socială, iar studenții teologi trebuie să fie sensibili la acest tip de provocări", a declarat Stanciu.

Campania ,,Donăm împreună, UBB dă startul" reprezintă un program mai amplu de donare de sânge, care îi vizează atât pe studenţii UBB, cât şi pe studenţii altor universităţi din Cluj-Napoca şi pe cadrele didactice. În cadrul celei de-a doua ediţii au donat peste 220 de studenţi. 

Comenteaza