Studenţii “model” ai UBB, premiaţi

Studenţii “model” ai UBB, premiaţi
Studenţii care fac parte din echipa UBB Radio de la secţia Jurnalism a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) Cluj au fost nominalizaţi de revista studenţească “Go Free” a unităţii de învăţământ superior ca modele pentru tinerii români.
“Pe parcursul anului 2010, echipa «Go Free» a urmărit promovarea şi recunoaşterea studenţilor din UBB care s-au remarcat în diferite domenii de studiu, prin participarea la evenimente, câştigarea unor premii naţionale şi internaţionale, implicarea în proiecte sau activităţi de voluntariat şi tineret. Redacţia «Go Free» a identificat peste 40 de nume ale studenţilor care reprezintă adevărate modele de urmat pentru tinerii din România şi nu numai”, a declarat Andra Cordoş, redactorul şef al “Go Free”. Revista intenţionează să îi premieze pe studenţi şi să le ofere diplome de excelenţă. Între studenţii “model” se numără Florentina Cărbunaru de la Facultatea de Istorie şi Filosofie, care este unul dintre cei doi Delegaţi de Tineret la Naţiunile Unite pentru mandatul 2010-2011, reprezentând România la nivel internaţional.

De asemenea, premianţi sunt şi Mara Rusu, Cristina Antonescu, Cătălin Nunu, Daniela Rebrean, Emilia Prelipcean, Edmond Sabou, Alina Sarca, Mariana Andreş, Claudiu Danaila, Patricia Labou, Oana Coldea, Andrei Giorgiu, Emilia Someşan, membrii echipei UBB Radio care au câştigat patru din cele şase premii acordate în cadrul concursului naţional “Europa jurnaliştilor din amfiteatre” al de Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Redactorii “Go Free” îi vor oferi, în ianuarie, o diplomă de onoare şi lui Carmen Dobocan pentru activitatea de voluntariat pe care a desfăşurat-o în 2010 ca membru al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România.

Comenteaza