Studenţii USAMV, alături de Beard Brothers și The Sisterhood. Târg caritabil şi concert pentru o ambulanță SMURD

Studenţii USAMV, alături de Beard Brothers și The Sisterhood. Târg caritabil şi concert pentru o ambulanță SMURD

Fondurile adunate din donațiile primite la târgul caritabil organizat de studenţii USAMV Cluj-Napoca vor merge către Beard Brothers și The Sisterhood, care fac eforturi să achiziționeze o ambulanță nouă SMURD.  

"Studenții din USAMV Cluj-Napoca își respectă și în acest an tradiția proiectelor caritabile de Crăciun, iar în perioada 13-14 decembrie vă invită la târgul organizat în sprijinul demersurilor Beard Brothers și The Sisterhood, '1.12 Wheels for Life'.

Astfel, între orele 12.00 – 20.00, membrii asociațiilor IVSA (International Veterinary Students Association), LSSV (Liga Studenților Științelor Vieții), ASTA (Asociația Știința și Tehnologia Alimentului), ASFA (Asociația Studenților la Facultatea de Agricultură) și OSBPZ (Organizația Studenților Biotehnologi, Piscicultori și Zootehniști) vă așteaptă cu decorațiuni handmade, turtă dulce, biscuiți de casă, ceai, cafea și un ceaun tradițional, toate pregătite cu drag.

Toate fondurile adunate din donații vor merge către Beard Brothers și The Sisterhood, care fac eforturi să achiziționeze o ambulanță nouă SMURD, dotată cu aparatură de ultimă oră", se arată în comunicatul transmis presei.  

”Dorința noastră este ca cei de la SMURD să găseasca sub brad anul acesta o ambulanță de tip C nouă. Voluntarii Beard Brothers și The Sisterhood ne inspiră mereu și mă bucur nespus că lucrăm împreună la acest proiect. Asociațiile studențești din USAMV și-au unit forțele și, împreună cu sprijinul conducerii universității, au pus bazele unui proiect care ne aduce mai aproape de împlinirea scopului nostru caritabil. Vă așteptăm cu drag și cu sufletul deschis!”, a declarat Mădălin Grigore, prefectul studenților USAMV Cluj-Napoca.

”Încă o dată suntem plăcut surprinși de implicarea comunității, iar de data aceasta, studenții USAMV au decis să se implice activ și nu putem fi mai bucuroși de acest parteneriat”, a spus și Cornel Hoza, președinte Beard Brothers.

În seara de 13 decembrie studenţii USAMV, alături de voluntarii Beard Brothers și The Sisterhood îi aşteaptă pe clujeni la concertul de colinde ”Cald în suflet, rece afară”, începând cu ora 19.00, în Aula ”Mihai Șerban”.

Târgul caritabil va avea loc în fața Aulei ”Mihai Șerban”, în apropierea căsuțelor de la Târgul de Crăciun USAMV, de pe platou.

Comenteaza