Suferinţele unei mame: fiul recidivist i-a înroşit spatele după ce-a bătut-o cu palmele

Suferinţele unei mame: fiul recidivist i-a înroşit spatele după ce-a bătut-o cu palmele
Nenorocirea s-a întâmplat pentru că nu i-au convenit observaţiile făcute norei. Acum, femeii îi e pur şi simplu teamă să mai stea acasă, fiindcă acesta intenţionează s-o lege şi s-o bată din nou.

Maria Otvos este o femeie în vârstă de 47 de ani din comuna Floreşti, care are un băiat ieşit anul trecut, în iulie, din Penitenciarul Gherla, după ce-a efectuat doi ani şi opt luni din totalul condamnării de patru ani.

Acesta are la rândul său nevastă, doi copii şi şi-a construit o locuinţă în curtea casei părinteşti. Luni seară, Maria şi-a mustrat nora pentru nişte treburi pe care nu le-a dus la îndeplinire, iar aceasta, împreună cu o altă vecină, i s-a plâns fiului femeii.

Fire violentă, Lucian s-a înfuriat teribil şi a fugit după mama lui prin curte, iar când aceasta s-a baricadat în casă i-a spart geamurile şi a năvălit peste ea.

„M-a pus pe pat şi m-a bătut cu palmele peste spate, minute în şir, până m-am făcut roşie ca racul. Atât de tare încât urmele palmelor lui sunt şi acum, la această oră, imprimate pe spinarea mea", arată femeia, plângând cu lacrimi amare.

Ea spune că nu mai are la această oră nicio cale de a-l potoli pe fiul ei - şi, mai ales, pe noră - aşa că a ales să se prezinte la IML Cluj şi să-şi scoată certificat medico-legal, cu care se va duce la sediul poliţiei din Floreşti pentru a face plângere penală împotriva fiului ei şi a cere protecţie oamenilor legii.

„Mi-e foarte de teamă de el, fiindcă îl cunosc bine: în urmă cu vreo patru ani a vrut să-mi dea cu o cupă de metal în cap, iar norocul meu a fost că nu m-a nimerit, altfel nu mai eram azi în viaţă. Acum spune că nu se lasă până nu mă leagă şi mă bate, aşa legată, după care îl va pedepsi şi pe soţul meu", adaugă femeia, cu o privire de animal hăituit.

După ce-au consultat-o, legiştii clujeni i-au recomandat femeii trei zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza