Suporterii bulgari care s-au încăierat cu jandarmii ieri au interdicţie un an la meciurile de fotbal

Suporterii bulgari care s-au încăierat cu jandarmii ieri au interdicţie un an la meciurile de fotbal
Cei şase suporteri bulgari reţinuţi aseară de jandarmi în zona podului de pe strada Horea în timp ce se îndreptau spre stadionul din Gruia pentru meciul Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia au primit interdicţie la meciurile de fotbal pentru următorul an.

Cei şase sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi împiedicarea organelor de anchetă în exercitarea atribuţiilor. „Aseară în jurul orei 20 un echipaj de jandarmerie a interevenit pentru aplanarea unui conflict provocat de doi suporteri ai echipei „TSKA Sofia", care, in timp ce se aflau pe pe strada Horea, din municipiul Cluj-Napoca, au agresat fără motiv două persoane aflate în trecere prin zona respectivă.

Cei doi au fost condusi de jandarmi la o autospeciala a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, care se afla în imediata apropiere, dar în momentul în care s-a ajuns la aceasta, alţi patru suporteri ai echipei bulgare au devenit violenţi si au inceput sa loveasca autospeciala Jandarmeriei cu picioarele şi sa arunce cu sticle de bere în aceasta", a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei clujene, Ilie Milici. Acesta spune că jandarmii au intervenit şi i-au imobilizat pe cei patru suporteri şi că ulterior au condus la sediul Poliţiei toate persoanele retinute.

Comenteaza