Foto Surpriză pe Cetățuie! Ce au găsit jandarmii clujeni într-un ou Kinder

Un echipaj de jandarmi aflat în misiune, duminică, în zona Parcului Cetățuia, a observat două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect.

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea celor doi bărbați cu comportament suspect. „În momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut surpriza de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip «ou cu surprize»”.

În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj”, transmit jandarmii clujeni.

Totodată, jandarmii reamintesc că efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară zilnic activități de prevenire și combatere a consumului și traficului de substanțe interzise.

Comenteaza