Video Suspect ARESTAT în cazul JAFULUI cu spray lacrimogen de la casa de schimb valutar din Mărăşti

Suspect ARESTAT în cazul JAFULUI cu spray lacrimogen de la casa de schimb valutar din Mărăşti
| Foto: Captura video Dejeanul

Polițiștii clujeni de la Serviciul de Investigații Criminale au reţunit un suspect în cazul jafului de la casa de schimb valutar din cartierul Mărăşti. 

În cursul zilei de luni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În cauză sunt continuate cercetările, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, UTAI Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a anunţat IPJ Cluj într-un un comunicat de presă. 

Atacul a avut loc, duminică, la o casă de schimb valutar din cartierul Mărăști. Un bărbat a amenințat casiera cu un spray iritant și a încercat să fugă cu banii, însă în cele din urmă planul său a eșuat.

Duminică, în jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar.

Poliţiştuu au demarat investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului, stabilirii imprejurărilor comiterii infracțiunii, precum și a prejudiciului cauzat.

Potrivit polițiștilor, din cercetările preliminare reiese că bunurile ar fi fost sustrase după utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății, a precizat iniţial IPJ Cluj.

Comenteaza