Suspecta înşelătoriei “apartamentul multiînchiriat” a fost prinsă

Suspecta înşelătoriei “apartamentul multiînchiriat” a fost prinsă
O tânără în vârstă de 22 de ani a fost arestată preventiv ieri, sub acuzaţia că a dat în chirie acelaşi apartament la circa 30 de persoane, de la care a încasat chirii şi garanţii, după care s-a făcut nevăzută. După o lună de căutări, poliţiştii clujeni au reuşit să o reţină în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Pe numele tinerei s-au depus 28 de plângeri penale din partea persoanelor de la care a încasat chirii pe o lună şi garanţii pentru un apartament de două camere de pe strada Fabricii, din cartierul Mărăşti. Anterior, aceasta a închiriat apartamentul de la sora adevăratului proprietar. Judecătoria Cluj-Napoca a emis ieri pe numele acuzatei un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Una dintre păgubite este Romina Virsta, care împreună cu o prietenă a plătit 200 de euro chirie pe luna octombrie şi 200 de euro garanţie tinerei care şi-a dat numele unei alte păgubite şi chiar a prezentat un buletin cu acea identitate.

"A spus că este sora proprietarului şi ne-a arătat un buletin cu numele Szabo Evelyn. Apoi am aflat că aceasta este o persoană care a închiriat un alt apartament în Mănăştur de la respectiva tânără şi că adevăratul proprietar chiar are o soră, care i-a închiriat apartamentul celei care ne-a păcălit. Proprietarul nu este din Cluj, iar când a aflat ce s-a întâmplat a venit la apartament. Noi am chemat poliţia când ne-am trezit mai multe persoane care aveam cheie şi care venisem cu bagajele să ne mutăm", a povestit păgubita. Imediat după ce aceasta s-a instalat în apartament, numeroase persoane au început să vină zilnic la uşă cu bagaje pentru a se muta în aceeaşi locuinţă.

 

Comenteaza