Tânăr de 16 ani arestat după ce a atacat mai multe persoane în plină stradă la Cluj-Napoca

Tânăr de 16 ani arestat după ce a atacat mai multe persoane în plină stradă la Cluj-Napoca

Vineri, 5 iulie, Cluj-Napoca a fost scena unor incidente alarmante, când un adolescent de 16 ani a atacat și jefuit mai multe persoane în plină stradă. 

Într-un interval de doar 20 de minute, tânărul a reușit să provoace panică și neliniște printre trecători.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Cluj, atacurile au avut loc începând cu ora 17:10. Adolescentul a abordat doi tineri, pe care i-a amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să le sustragă bani. La scurt timp, în jurul orei 17:30, el a continuat seria de agresiuni și a reușit să obțină 100 de lei de la o altă persoană, folosind aceeași metodă de intimidare.

”La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 17.10, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obţină bani de la doi tineri, prin ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător.

La aceeaşi dată, în jurul orei 17.30, şi-ar fi continuat rezoluţia infracţională şi ar fi reuşit să obţină, prin aceeaşi metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, a transmis IPJ Cluj. 

Polițiștii din Cluj-Napoca au reușit să dea de urma agresorului și l-au reținut mai întâi pentru 24 de ore, după care a fost arestat pentru 30 de zile.

”În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanţei, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile” 

 

 

Comenteaza