Video Tânăr din Cluj-Napoca, amenințat și tâlhărit în propria-i casă de trei bărbați

Tânăr din Cluj-Napoca, amenințat și tâlhărit în propria-i casă de trei bărbați
| Foto: Arhiva

Polițiștii au percheziționat, miercuri, locuințele din Cluj-Napoca și Florești ale unor persoane cercetate pentru tâlhării, iar trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Trei bărbați sunt cercetați pentru tâlhărie calificată după ce au amenințat, agresat fizic și jefuit un tânăr din Cluj-Napoca.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 23 februarie a.c., un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care ar fi permis accesul în locuința a trei bărbați, ar fi fost amenințat și agresat fizic de aceștia, iar ulterior deposedat de o geantă în care se afla un telefon mobil și suma de 100 de lei, cauzând un prejudiciu total de 3.000 de lei.

În urma activităților investigative, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localitatea Florești.

În baza probatoriul administrat de polițiști, cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestarea Preventivă”, informează IPJ Cluj.

Comenteaza