Tânăr prins beat la volanul unui ATV neînmatriculat în Cluj. S-a ales cu dosar penal

Tânăr prins beat la volanul unui ATV neînmatriculat în Cluj. S-a ales cu dosar penal
| Foto: debraila.ro

Poliția din Gherla a prins un tânăr de 22 de ani din Dăbâca conducând un ATV neînmatriculat și sub influența alcoolului.

Incidentul a avut loc pe DJ161 în localitatea Dăbâca, la ora 01:10, în data de 12 mai. Tanărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, acesta se confruntă cu un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform IPJ Cluj.

De asemenea, un alt tânăr de 27 de ani, din comuna Apahida, a fost oprit, în aceeași dată, în jurul orei 12:10, în trafic în timp ce conducea un autoturism tot prin localitatea Dăbâca.

"La testarea cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", a transmis IPJ Cluj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Comenteaza