Foto Tânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca i-a trimis un mesaj iubitului cu câteva minute înainte de a sări pe bloc

Tânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca i-a trimis un mesaj iubitului cu câteva minute înainte de a sări pe bloc

Tânăra de 18 ani, care s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca, i-a trimis iubitului ei un mesaj chiar înainte de a se sinucide.

Maria Tomoioagă, fiica preotului din Maramureș, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de pe strada Observatorului, i-a trimis iubitului ei un mesaj sfâșietor cu doar 10 minute înainte de a sări în gol. www.vasiledale.ro a publicat în exclusivitate mesajul:  

„Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Pentru că sincer eram prea f*** metal. Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine în a good way pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste. Și să își amintească de mine in a good way în loc să plîngă după mine, pentru că asta îmi doresc cel mai tare”, este mesajul trimis de Maria la ora 16:04. La ora 16:15 un apel la 112 anunța tragedia de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca.

Tânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca i-a trimis un mesaj iubitului cu câteva minute înainte de a sări pe blocTânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca i-a trimis un mesaj iubitului cu câteva minute înainte de a sări pe bloc

Comenteaza