Foto Târg de lucrări hand-made, create de beneficiarii DGASPC Cluj. Tișe: „Invit oamenii să facă un gest de suflet”

Sute de lucrări hand-made create de beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj sunt expuse, luni, 11 decembrie 2023, în incinta mall-ului clujean Iulius Mall, zona Auchan, în cadrul unui Târg de Crăciun cu vânzare.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, expoziția conține obiecte create de beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj din unitățile rezidențiale, respectiv:
- icoane,
- tablouri,
- obiecte decorative,
- obiecte de pirogravură, dar și
- ornamente de Crăciun.

Acestea pot fi achiziționate luni, 11 decembrie 2023, pe toată durata programului de funcționare a centrului comercial.

Îndemn pe această cale toți clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificație apare. Vor avea, astfel, șansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi și de a fi, în același timp, solidari cu semenii noștri cu care soarta a fost mai puțin generoasă”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Alături de beneficiarii DGASPC, la târg sunt prezenți și beneficiarii furnizorilor de servicii sociale private cu care Direcția de Asistență are colaborare, precum fundația Bethesda & Floricica Beclean, fundația Estuar și fundația FEBE.

Târgul de lucrări hand-made este un bun prilej pentru beneficiarii din unitățile rezidențiale de a se simți apreciați și integrați de către comunitatea clujeană.

Vă încurajăm, astfel, să susținem aceste persoane aflate în nevoie și să le apreciem, așa cum se cuvine, efortul și talentul!

Comenteaza