Târgul de cariere revine la Cluj cu două evenimente dedicate

Târgul de cariere revine la Cluj cu două evenimente dedicate
Târgul de Cariere revine săptămâna viitoare „acasă”, la Cluj-Napoca, cu două evenimente dedicate tinerilor specialiști aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Ediţia din acest an va începe în 4 şi 5 noiembrie cu târgul global de cariere, în care vor fi prezentate oferte de angajare în domenii generale, după care va continua în următoarele două zile cu deja obişnuitul târg de cariere în IT.

Organizatorii se aşteaptă ca pe parcursul celor patru zile de desfăşurare a evenimentului, oportunităţile de carieră oferite de companiile participante, fie că e vorba de internshipuri plătite sau de posturi full-time sau part-time, să fie aduse în faţa a cel puţin 7.500 de studenţi şi absolvenţi.

„Edițiile din această toamnă ale Târgului de Cariere se centrează pe interacțiunea directă între tinerii care își caută noi oportunități de carieră și potențialii angajatori. Pe de o parte, vizitatorii au ocazia de a discuta direct cu reprezentanții companiilor unde și-ar dori să lucreze, iar, pe de altă parte, aceștia din urmă au ocazia să recruteze și, totodată, să ia pulsul pieței muncii", a declarat Louisa Olar, project manager-ul târgului.

Ambele evenimente vor avae loc la Casa de Cultură a Studenţilor, între orele 10:00 şi 16:00, iar vizitatorii târgurilor își vor putea îmbunătăți CV-ul la standul de consiliere în carieră. Totodată, cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop și un smartphone.

Târgul de Cariere, proiect demarat în 2006, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în marile orașe din România și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră.

Comenteaza