Târgul Produs de Cluj ajunge la Câmpia Turzii. Va fi sărbătorită și Ziua Copilului

Târgul Produs de Cluj ajunge la Câmpia Turzii. Va fi sărbătorită și Ziua Copilului
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, târgul tradițional al artizanilor și producătorilor locali. 

În cadrul evenimentului, desfășurat sub brandul Produs de Cluj, va fi marcată și Ziua Internațională a Copilului.

Inițiativa de a sărbători copilăria în cadrul Târgului Produs de Cluj este una de apreciat, întrucât cei mici au ocazia de a lua contact cu artizanii și producătorii și de a începe să cunoască tradiția și autenticul. Doar așa putem fi siguri că și urmașii noștri vor cunoaște zestrea ce ne-au lăsat-o înaintașii”, a afirmat Alin Tișe, șeful CJ Cluj.

În cadrul manifestărilor de la Câmpia Turzii, pe lângă partenerii Asociației Produs de Cluj care vor expune produse alimentare și de artizanat vor fi organizate o serie de activități dedicate celor mici. Astfel, sâmbătă 1 iunie, în parcul Berc, locul de desfășurare a târgului, vor avea loc ateliere interactive de creație, parada sportivilor ghirișeni, parada CityFashion Kids și jocuri specifice vârstei. Pe scena din parcul Berc vedete vor fi, de 1 iunie, micii artiști din zonă, care vor avea ocazia să-și exprime talentul și dragostea pentru folclor.

Târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii se va desfășura între 31 mai și 2 iunie, programul fiind între orele 10.00 și 23.00.

Comenteaza