Țarina, în viziunea lui Botezatu. Colecția a fost prezentată la Balul Operei din Cluj FOTO

Țarina, în viziunea lui Botezatu. Colecția a fost prezentată la Balul Operei din Cluj FOTO
Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a prezentat, în această seară, în cadrul celei de a XIX-a ediţie a Balului Operei din Cluj-Napoca, o colecție inedită intitulată "Țarina": 45 de ţinute de inspiraţie rusească, concepţia show-ului aparţinându-i în totalitate, "de la pantofi la accesorii, coafuri, machiaj, muzică".

La finalul prezentării, designerul a primit premiul "Moda cum laude". "Cătălin Botezatu este singurul creator de modă român care a avut prezentări de modă pe toate continentele și singurul care se ocupă personal de toate elementele show-urilor sale. A fost răsplătit cu multe premii pentru munca sa, iar în această seară mai primește unul la Cluj-Napoca", a spus Anca Țurcașiu, amfitrioana evenimentului.

Botezatu a replicat că se simte acasă, aici, la Cluj, iar asta deoarece în urmă cu 20 de ani venea săptămânal în "orașul de pe Someș".

Surpriza serii a fost o rochie îmbrăcată în totalitate în flori naturale: mai exact 15.000 de flori, rochia fiind realizată în 48 de ore. Ținuta reprezintă o colaborare între Cătălin Botezatu și Florina Bogdan.

Temele ediţiei din acest an a Balului Operei sunt Opera Cum Laude şi Tablouri din Rusia.

 

Etichete
Comenteaza