Video Foto Tatăl copilului omorât a fost găsit de poliţişti. Acesta ar fi încercat să se sinucidă

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști în localitatea Filea, după ce la prânz a fost dat în urmărire, fiind bănuit de uciderea copilului său de 8 ani.

Tatăl copilului de 8 ani care a fost înjunghiat a fost prins de polițiști în această seară aproape de zona unde acesta abandonase iniţial mașina.

Takacs Gyorgy ar fi încercat să se sinucidă și să își taie venele, dar a fost găsit la timp de polițiști, spun primele informații ale anchetatorilor.

“Bărbat, găsit cu plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual este stabil hemodinamic şi respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, el va fi direcţionat către o altă secţie a spitalului”, informează Spitalul Judeţean Cluj.

Minorul de 8 ani a fost găsit mort azi în mașina tatălui său care era parcată pe marginea drumului dintre Lita și Petreștii de Jos, având o plagă prin înjunghiere în piept. Ore în şir tatăl lui a fost de negăsit și a fost căutat de zeci de polițiști și jandarmi. Acesta este suspect în acest caz.

loading...
Comenteaza