Tavanul unui apartament din Baciu le-a căzut ocupanţilor în cap VIDEO

Tavanul unui apartament din Baciu le-a căzut ocupanţilor în cap VIDEO
Somnul unei femei din Cluj s-a transformat în această dimineaţă într-un coşmar, după ce bucăţi din tavanul locuinţei sale au început să îi cadă în cap. Din fericire, femeia a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Constructorul blocului nu se consideră vinovat, însă proprietarii locuinţei sunt hotărâţi să îl dea în judecată.

Andrei Mărdare s-a mutat împreună cu familia într-un bloc de pe Calea Baciului în urmă cu doi ani. A cumpărat apartamenul de la primul proprietar, care nu îşi mai permitea să achite ratele. În această dimineaţă, în momentul incidentului, soţia lui Andrei dormea în camera în care s-a prăbuşit tavanul. Zgomotul produs a trezit-o la timp.

"A reuşit numai să se întoarcă pe o parte ca să nu se lovească chiar în faţă. Vă daţi seama că am fost îngroziţi, dumneaei a fost foarte îngrozită. Am venit imediat să o consolez şi am început să o liniştesc. A avut un şoc foarte mare", spune proprietarul Andrei Mărdare.

Acelaşi defect al tavanului se regăseşte şi în holul locuinţei.

Contractul de cumpărare al apartamentului prevede o garanţie de 10 ani pentru defectele ascunse, dar reprezentanţii firmei dezvoltatoare susţin că pentru finisaje perioada de garanţie a fost de doar 12 luni. Contactat de Realitatea TV Cluj, dezvoltatorul imobiliar a refuzat să comenteze situaţia şi a precizat doar că nu se consideră responsabil de această problemă. Proprietarul apartamentului este însă hotărât să apeleze la instanţă dacă nu va reuşi să rezolve problema pe cale amiabilă cu firma dezvoltatoare.

Comenteaza