Tentativă de suicid în Cluj. Un tânăr de 21 de intenţiona să se arunce de pe balcon

Tentativă de suicid în Cluj. Un tânăr de 21 de intenţiona să se arunce de pe balcon
| Foto: GettyImages

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj, a fost aseară la un pas de a-şi lua viaţa. Poliţia a solicitat ajutorul pompierilor şi aceştia au reuşit să îl salveze. Tânărul se află acum internat în spital.

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, aflată pe un balcon, ar intenţiona să se sinucidă, a anunţat IPJ Cluj. 

Pe strada Aviatorilor din municipiul Câmpia Turzi s-au deplasat poliţiştii, împreună cu un echipaj de pompieri care a asigurat accesul în apartament. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au fost solicitați pentru a sprijini o intervenția polițiștilor.

"Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu echipamente de descarcerare pentru a asigura accesul într-un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Aviatorilor din municipiul Câmpia Turzii", au transmis pompierii de la ISU Cluj. 

În interiorul locuinţei, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. Acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate în vederea acordării îngrijirilor medicale.

loading...
Comenteaza