"The Rock", lovit de COVID-19. Actorul Dwayne Johnson și familia sa au fost testați pozitiv

"The Rock", lovit de COVID-19. Actorul Dwayne Johnson și familia sa au fost testați pozitiv

Celebrul actor Dwayne Johnson, poreclit „The Rock”, a anunțat că el și familia sa au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Actorul în vârstă de 48 de ani a anunțat într-o înregistrare video postată pe Instagram că el, soția și cele două fiice, în vârstă de 2 și 4 ani, au fost testați toți pozitiv în urmă cu trei săptămâni. 

''Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19'', a spus el într-un mesaj video transmis pe Instagram.

''The Rock'' a mărturisit că acesta a fost "unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie" și a povestit că fetițele au avut simptome ușoare vreo două zile, în schimb, pentru el și soția sa, Lauren , lucrurile au stat cu totul altfel.

''Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (...) Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem - slavă Domnului - sănătoși'', a povestit actorul. 

Dwayne a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi și le-a transmis fanilor că este optimist în ceea ce privește găsirea în viitor a unui vaccin, însă a subliniat că acum trebuie avută prudenţă în fața virusului.

''Cred că peste un an-doi lucrurile vor arăta diferit, însă asta va fi atunci. Acum trebuie să vă protejați - purtaţi măşti şi întăriţi-vă sistemul imunitar și gândiți-vă bine atunci când primiți pe cineva acasă - să fie testați" și-a sfătuit Dwayne Johnson fanii.

 

Comenteaza