TIFF 2011 Cine vine la Gala festivalului

TIFF 2011 Cine vine la Gala festivalului
Mult așteptata Gală TIFF de diseară va avea în public între 150 și 200 dintre invitații acestei ediții a festivalului, potrivit Oanei Răsuceanu, managerul de relaţii publice al evenimentului.

"Vor fi prezenți în piață o parte dintre invitații străini ai festivalului, unii dintre ei au ajuns deja la Cluj, alții sunt pe drum. Va fi acolo Tudor Giurgiu care va deschide festivalul. Va fi aici Fernando Leon de Aranoa, regizor spaniol invitat la TIFF 2011, Michael Madsen, regizorul documentarului In to Eternity, vedeta proiectului Eco TIFF de duminică", a dezvăluit Răsuceanu.

Piața Unirii se află în forfota pregătirilor pentru gală. "Suntem pe ultima sută de metri înainte marea deschidere din această seară, de la 20.45, moment în care ecranul va fi deja pe poziții, cele 1.500 de locuri la fel. "Gala de deschidere va fi una spectaculoasă pentru că avem invitați din Franța, o trupă de teatru stradal care va face o reprezentație senzațională dacă vremea va ține cu noi, apoi vom avea proiecția filmului Potiche, o comedie de neratat cu Catherine Deneuve în rolul principal, una dintre invitatele din trecut ale TIFF-ului și zic eu că e un debut în forță, asta pentru că în același timp, la ora 10, la Mănăștur Open Air debutează seria de proiecții, sper că locuitorii Mănășturului sun încăntați de că va fi acolo și vo fi prezenți", a adăugat PR-ul de la TIFF.

Clujenii trebuie să se aștepte la o ediție mult mai bogată decât până acum, a punctat Oana Răsuceanu, cu referire "nu doar la proiecții care sunt realmente multe, e foarte greu să alegi din ele, dar și laevenimentele colaterale, la teatru, la concerte, lansări de carte, de DVD-uri, o ediție cu de toate pentru toți, de la cei mici până la ce mari".

 

Foto Ioana Tohat

Comenteaza