TIFF 2011 Ursus vinde bere la proiecţiile din Mănăştur

TIFF 2011 Ursus vinde bere la proiecţiile din Mănăştur
Proiecţiile gratuite din cartierul Mănăştur, amplasate în aer liber în zona terenurilor de sport în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, sunt asigurate de producătorul de bere Ursus.

Acesta amplasează în zonă mai multe tonete în care va vinde bere, dar nu la preţ  de producător, ci "la preţul pieţei", după cum spune Harry Ioncică, marketing development manager la Ursus.

"Vom avea tonete de vânzare a berii, la preţul pieţei, prin intermediul partenerilor locali", a explicat Ioncică. Ursus se va implica într-o serie de activităţi pe parcursul festivalului, între care tradiţionalele proiecţii în aer liber din piaţa Unirii, dar şi o serie de petreceri în premieră pentru acest an  şi o petrecere specială în 4 iulie. "Este al treilea an când Ursus este alături de TIFF. Ne-am angajat într-un parteneriat pe termen lung şi ne dorim ca în viitor acest festival să crească şi mai mult, alături de interesul românilor pentru filmul românesc şi pentru berea de calitate", a spus Ioncică.

 

Acesta este primul an în zece ediţii când TIFF organizează proiecţii în aer liber în Mănăştur iar directorul festivalului, Tudor Giurgiu, se aşteaptă la un interes "major", cu atât mai mult cu cât proiecţiile, care au loc în fiecare seară, sunt gratuite. "Proiecţiile din Mănăştur vor avea un succes major dacă nu va ploua. E un loc ofertant. Cred că va fi un mare succes, mai ales că sunt filme de public. Dacă experimentul prinde ar fi bine să-l extindem", a declarat Giurgiu astăzi.

A zecea ediţie a TIFF are loc între 3 şi 12 iunie la Cluj şi între 15 şi 19 iunie la Sibiu.

Comenteaza