Tişe a bătut palma cu Paszkany. Lucrările din bani publici la stadionul CFR ar putea începe de anul viitor VIDEO

Tişe a bătut palma cu Paszkany. Lucrările din bani publici la stadionul CFR ar putea începe de anul viitor VIDEO
Lucrările plătite din bani publici la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", al CFR Cluj, ar putea începe chiar de anul viitor, spune preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Tişe a dezvăluit la ştirile Realitatea TV Cluj că echipele de jurişti ale CJ Cluj şi ale clubului de fotbal s-au întâlnit deja şi se află în negocieri pentru a studia modul în care arena poate intra în patrimoniul Consiliului Judeţean. El spune că în primăvara anului viitor situaţia juridică a clădirii ar putea fi rezolvată, iar lucrările ar putea începe imediat. Tişe nu confirmă însă cifra înaintată de preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, de 15 milioane de euro bani necesari pentru investiţii.

"Vom face un studiu de fezabilitate, proiect tehnic şi licitaţie înainte de a vedea suma", a spus el. Tişe adaugă că şi clubul CFR Cluj va avea un cuvânt de spus în exploatarea stadionului: "Vom găsi formula pentru a investi bani publici, dar şi pentru ca banii investiţi de CFR să se regăsească în exploatarea ulterioară", a spus el.

Comenteaza