Tișe: Cu banii pe Național Arena, puteam construi șapte Cluj Arena

Tișe: Cu banii pe Național Arena, puteam construi șapte Cluj Arena
Alin Tișe a vorbit ultimul la inaugurarea Cluj Arena și a subliniat costurile reduse pe care le-a presupus construirea sa.

"Am promis acum doi ani o arenă pe care clujenii o așteptau de 20 de ani. Iată că am făcut-o. Mi-am asumat public acest obiectiv. Mulți au așteptat să eșuez. Mă bucur că am reușit și că am creat o bucurie pentru clujeni. Ani de-a rândul am privit spre autoritățile locale, așteptând să facă ceva. Nu au făcut-o. Când am avut eu posibilitatea, nu am stat pe gânduri. Cred că am demonstrat tuturor că noi, clujenii, suntem un exemplu de bună practică. Fără ajutorul dvs al tuturor nu am fi reușit această realizare. A fost un alt fel de a face politică în Consiliul Județean, dându-ne mâna. Astăzi, acest stadion este predat clujenilor", a declarat Tișe.

Șeful județului a mai spus că arena clujeană a costat de șapte ori mai puțin decât cea din București. "Cu acei bani puteam construi șapte stadioane precum Cluj Arena, iar România să organizeze un Campionat European de fotbal", a spus Tișe, care a subliniat că acesta este un stadion pentru 100 de ani, pentru clujeni.

Cluj Arena a fost construit cu 44 de milioane de euro, în numai doi ani. 70% din bani au venit din bugetul județului, iar 30% de la guvern.

 

Etichete
Comenteaza